akibat masuk mulut buaya habis d@ra dikerjakan




Angkara Ikut Teman Lelaki Ke Rumah Sewa,Gadis Bawah Umur Hilang Kesucian Diri

Dilaporkan, seorang remaja perempuan 15 tahun ikut pelawaan pakwe balik ke rumah kira-kira pukul 1 pagi last-last jadi tragedi meragut kesucian diri! Kejadian tu berlaku di Kampung Air Jernih, Kemaman.

Difahamkan, pakwe dia berusia 18 tahun tu dah merogol dia. Tu la gedik lagi ikut lelaki masuk rumah. Nak menyesal pun dah tak berguna benda dah jadi.

Menurut Ketua Polis daerah, Pemangku Superintenden Mohd Said Ibrahim, mangsa bagitau semua perbuatan terkutuk pakwe dia tu kat mak bapak selepas pakwe dia hantar dia balik rumah.

Angkara Ikut Teman Lelaki Ke Rumah Sewa,Gadis Bawah Umur Hilang Kesucian Diri

“Ekoran itu, keluarga mangsa kemudian membuat laporan di Balai Polis Air Jernih pada hari yang sama, dan suspek yang berada di rumah ditahan beberapa jam kemudian,” kata Mohd Said Ibrahim.

Ingatttt, jangan buat sesuatu yang akan menyesal seumur hidup!!


http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "akibat masuk mulut buaya habis d@ra dikerjakan"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info