anak muda nak kawin tengok budget jangan sampai dikejar along...

Jangan ikut orang tapi ikut kemampuan. Yang penting kehidupan selepas kawen tu terjamin

 komen anak budak

Muhammad Ashraf Zainal Abidin Somehow aku rasa org tak faham la. Org muda ramai yg nak kawen mudah. Simple. Asalkan kawen. Tapi kebanyakan org tua yg menyusahkan. So patut buat kartun untuk bagi sedar org2 tua ni.
 


  • Efa Fafa Syarifah knduri kawen mahal2..nak grand2..xguna jgk klau dpt bini malas mcm lembu...semua xtau buat..tu la masa ank dara dah terbiasa pemalas....pakwe2 pandai pulak....yg lakinye pulak Ade ssetgh tu nak ajar bini solat ngaji pun xreti...sorry sekadar pendapat...
    • Katlynn Zainuddin Mcm mana kalau yg muda yg nk kawen ni xkisah buat simple2 asalkan cukup syarat sah nikah tapi org tua pulak memaksa..mcm kes sy..family sy kata kalau si lelaki xde sediakan 15k xleh kawen..hmm



http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "anak muda nak kawin tengok budget jangan sampai dikejar along..."

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info