BEKAS PELAKON KANAK-KANAK MENJADI P3LACUR UNTUK DAPATKAN DUIT


[Foto] BONGKAR!! Bekas Pelakon Kanak-Kanak Jadi Pelacur Kerana Masalah Duit | Bekas bintang filem kanak2 Bollywood, Shweta Prasad telah ditangkap dlam serbuan polis selepas terlibat dalam bidang pela-curan..

Shweta, 23, mengaku membuat pilihan yg salah dalam hidupnya dngn menjadi pelacur. Dia ditangkap di Hyderabad pada Ahad lalu, & turut sama ditahan dalam serbuan itu ialah seorang ahli perniagaan Mumbai..

Shweta terkenal selepas menjadi pelakon utama dalam filem Makdee yang diterbitkan pada 2002 ketika berusia 11 tahun. Dalam filem itu, Shweta menjadi kanak-kanak yang ditangkap oleh ahli sihir. Dia juga berjaya menggondol anugerah pelakon kanak-kanak terbaik bagi filem berkenaan..

Shweta ditahan di Hyderabad pada Ahad lalu. Dalam kenyataannya kepada polis, dia mengaku menjadi pela-cur selepas tidak mendapat tawaran filem hingga menyebabkannya kehabisan wang..

“Ia merupakan pilihan yang salah yang dibuat untuk wang. Keadaan ini disebabkan kesukaran untuk saya meneruskan kehidupan seharian tanpa wang..

“Apabila ada orang yang menggalakkan saya menjadi pela-cur, saya melakukannya kerana wang. Terdapat ramai pelakon wanita yang bergelut dalam industri perfileman dan menjadi pela-cur,’’ katanya....


Sumber :  http://titianmaju.blogspot.my/
http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "BEKAS PELAKON KANAK-KANAK MENJADI P3LACUR UNTUK DAPATKAN DUIT"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info