dulu masa mukaku hitam orang hina sekarang dah comel ramai berkenan nak buat isteri



Dalam ketaksuban wanita mendapatkan rupa paras yang cantik dan menawan maka sebarang berita yang dapat mengubah seorang gadis menjadi rupawan begitu cepat viral di media sosial. Kini, viral di media sosial gambar ‘dua’ orang gadis ini. Satunya gelap, satu lagi putih cun melecun. Tapi percayakan anda kedua-dua gadis ini adalah orang yang sama??

Gadis ini, yang menggunakan nama Instagram @farajuliana kini menjadi model di Easy Peasy Scarf dan baru sahaja berumur 16 tahun! Tapi umur tidak menjadi persoalan netizens. Apa yang menjadikan netizen pelik bagaimana dia boleh berubah dari gadis hitam (manis) kepada putih dan ayu?

    Menjawab persoalan itu, akaun instagram Easy Peasy Scarf tampil memberi jawapan.

    “About this thing going viral. I want to explain something…

    “I heard lots of -ve comment. So I want to make it clear to all of you.

    “Actually, We do it for fun!”, kata Easy Peasy Scarf

    Menurut akaun instagram itu juga, @farajuliana mula berubah apabila dia bertukar sekolah dan berhenti bermain sukan.

    “@farajuliana dulu dia budak sport selalu main netball, olahraga & sebagainya sebab tu dia boleh jadi gelap mcm tu. Selepas dia stop semua sukan & tukar sekolah dia pun kembali normal.  Haa nak bagitauu! Collagen pun dia tak tahu apa tau.

    “Untuk gambar selepas tu confirm lah make up & lighting touch up for the purpose of business. Kalau nak tgk the real @farajuliana boleh pergi tgk ig dia. Dia juga gadis normal berumur 16 tahun.

    Selain itu, Easy Peasy Scarf juga turut menasihati wanita di luar sana supaya menjadi wanita yang berpelajar & cantik supaya lebih konfiden.

    “Girls janganlah insecure sangat. Remember we as a girls must be educated & pretty as well baru rasa confident! Jom cantik sama sama”



http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "dulu masa mukaku hitam orang hina sekarang dah comel ramai berkenan nak buat isteri"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info