jijik lelaki gosok angry bird depan gadis dalam lifJijik! Itulah perkataan yang sesuai mengambarkan tindakan seorang lelaki muda di dalam sebuah lif yang tidak diketahui lokasinya.

Video berdurasi 1 minit yang berlaku pada 27 Julai 2015 itu pada awalnya menunjukkan dua orang wanita bersama dengan seorang lelaki memasuki lif tersebut. Setelah menekan tingkat yang ingin dituju masing-masing, lelaki itu mengangkat baju dan melondehkan seluarnya sehingga menampak seluar dalam G-String.


Tindakan lelaki itu mengejutkan dua wanita terbabit, namun mereka tenang dan berpura-pura tidak melihat perbuatan lelaki gila se-ks itu.

Situasi bertambah teruk apabila lelaki itu mula mengosok burungnya tanpa segan silu di hadapan dua wanita itu. Kedua-dua mangsa dilihat menjauhkan diri daripada lelaki itu dan berpura-pura sibuk dengan telefon bimbit masing-masing yang berkemungkinan mengadu perkara itu kepada teman lelaki.

Setelah mencapai klimaks, lelaki itu memancut ke arah dua wanita berkenaan yang tergamam melihat tindakannya sebelum keluar dari lif.

Sungguhpun caption video mengatakan kejadian itu berlaku di Pulau Pinang, namun tiada sebarang bukti kukuh menyokong dakwaan itu.


Golongan wanita dinasihatkan berhati-hati dan tidak menaiki lif seorang diri bagi keselamatan masing-masing. - THEHYPEMEDIA.COM

http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "jijik lelaki gosok angry bird depan gadis dalam lif"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info