kisah seram ...hantu teman pergi toilet kul 2 pg...


[*l^]_KISAH SERAM_[?]

Dahulu masa saya baru masuk hostel, kakak senior x bagi berjanji dgn sesiapa sebelum tidur utk minta teman ke toilet kalau terbangun tgh malam. Sebab pernah ada case, ada budak ni berjanji dgn kawan sebelah katil dia.

Bila tidur, betul terbangun tgh mlm sbb nk pergi toilet, then dia kejutkan lah kwn yg dia janji tadi. Keluar bilik, jln kt koridor sama2, dia perasan kwn dia mcm xde tapak kaki berjalan. Sampai toilet, masa membuang terfikir dan lama dia kat toilet x mahu keluar sbb takut 'kwn' dia tadi masih diluar. Tiba2 'kwn' tu ckp dgn dia, "DAH TAU EAA...."

Apa ko rasa? patah kaki?lutut xdE?
komen aku nak tahu wat ur peel bebeh!

-Ghostang


http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "kisah seram ...hantu teman pergi toilet kul 2 pg..."

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info