pasangan buat benda tak senonoh dalam kolam menjadi viralPasangan kekasih tersebut ditegur oleh pengurusan kolam renang berkenaan apabila mendapat aduan dari orang ramai kerana melakukan hubungan intim di dalam kolam renang Pasangan kekasih tersebut ditegur oleh pengurusan kolam renang

Pasangan kantoi beraksi memalukan dalam kolam renang di sebuah apartment di kecam orang ramai! alasannya mereka “tak perasaan”..  Tolong hormati kesucian bulan Ramadhan umat Islam!!!

Pasangan kekasih tersebut ditegur oleh pengurusan kolam renang berkenaan apabila mendapat aduan dari orang ramai kerana melakukan hubungan intim di dalam kolam renang yang amat memalukan, ketika aksi tersebut di rakam ramai yang menjadi saksi dan yang amat menduka citakan ada kanak-kanak yang melihat perbuatan tidak senonoh mereka terbabit.

Pada mulanya perbuatan mereka di tegur oleh orang ramai secara spontan namun seperti tidak mendengar teguran orang ramai mereka terus beraksi seperti tiada apa… akhirnya ada di kalangan penduduk terus ke balai pengawal dan meminta bantuan dari pihak pengawal dan pengurusan apartment.. Pasangan terbabit seterusnya di arah untuk keluar dari kolam tersebut mereka di beri amaran keras dan ada di kalangan penduduk yang memaki mereka… pasangan tersebut akhirnya di lihat bergegas pulang..


http://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "pasangan buat benda tak senonoh dalam kolam menjadi viral"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info