teman lelaki pondan disimbah asid kerana kes cemburu dengan NATASYA


Jabatan Agama Islam Perlis akan membimbing seorang pondan, Natasya bagi membantunya kembali kepada fitrahnya sebagai seorang lelaki. Pengarahnya, Abdul Malik Hussin berkata, bagi tujuan itu, pihaknya telah memberi nasihat serta buku agama sebagai rujukan untuk mengubah dirinya sekali gus melupakan niat menjalani kehidupan songsang dengan teman lelaki.

Menurut beliau, jabatan itu akan melakukan pemantauan dari semasa ke semasa bagi melihat perubahan yang dijanjikan Natasya dalam pertemuan di rumahnya semalam.

“Pegawai saya telah menemuinya bagi melihat keadaannya dan menasihati mengenai hukum, agama dan fitrah seorang lelaki. “Dia akur dengan penjelasan kami dan berjanji mahu berubah,” katanya ketika dihubungi di sini semalam.

Kosmo! sebelum ini melaporkan hasrat Natasya untuk menjalani kehidupan bersama teman lelakinya, Mohd. Hafizuddin Johari, 20, di luar negeri ini. Tindakan itu berikutan hubungan mereka dicemburui pihak tertentu sehingga Mohd. Hafizuddin disimbah asid pada Sabtu lalu ketika berada di rumah sewanya di Taman Seri Bakau di sini.

Sumber: Gambar Natasya Farisya Pondan Perlis | melvister.comhttp://projekmssp.blogspot.my/2015/10/untuk-30-terawal-sahaja-sebelum-projek.html
0 Komentar untuk "teman lelaki pondan disimbah asid kerana kes cemburu dengan NATASYA"

 
Copyright © 2014 Wana Viral - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info